Betaling & levering

Betalen 

Ideal

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van uw bestelling en heeft u uw producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. 

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling de dag erna al thuis, ook op zondag! 

 

Paypal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Om te betalen is account vereist, maar dit is een hele simpele aanmelding. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis.  

 

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Bancontact is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.

 

Leveren 

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen. 

In Nederland geldt op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen thuis, ook op zondag. In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 21.00 besteld.*

Het kan voorkomen dat een product toch niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren. 

U kunt u bestelling altijd volgen via het track&trace systeem van Post.nl. Indien u overigens niet thuis bent, biedt Post.nl het pakket nog 2 keer aan op de opeenvolgende werkdagen. 

 

Levertijd in Nederland

Voor 21.00 besteld morgen in huis!

 

Levertijd in België

Ook voor België geldt voor 21.00 besteld morgen in huis!


Ophalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen. U dient de bestelling via de website te plaatsen en bij de checkout kiest u voor de optie 'ophalen'. 
Ophalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 

Het ophaaladres is: Marconistraat 9, 1131 JW te Volendam

 
Bezorging op zaterdag en op maandag 

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag! 


Bezorging in het buitenland

Het is ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder als België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven. De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.